Programok és nyitva tartás

2020 őszi nyitva tartás

A levendula másodvirágzás az idén elmarad, de sokan szeretnétek palántákat és feldolgozott termékeket vásárolni ezért ahogy ígértük ősszel az alábbi napokon tartunk nyitva.

A tervezett nyitva tartási idő természetesen időjárás függő. Még nem rendelkezünk zárt, védett helyiségekkel ezért tartósan esős rossz idő esetén sajnos zárva leszünk.

szeptember 19.10 – 18 óráig
szeptember 25.12 – 18 óráig
szeptember 26.10 – 13 óráig
2020 szeptember
október 3.10 – 17 óráig
október 10.10 – 16 óráig
október 17.10 – 14 óráig
október 24.10 – 14 óráig
2020 október

Tervezett programok az őszi nyitva tartás alatt

Tűzszertartás – 2020 szeptember 26

A tűzszertartás egy olyan isteni technika, mellyel a külső, belső negatív erőket megszelídíthetjük, kibékíthetjük, transzformálhatjuk. Mindemellett az akadálykeltő hatásokat lecsendesíti az életünkben és erőteljes hatással van spirituális fejlődésünkre. Ezt a módszert Guru Rinpocse ­– akit korunk második Buddhájának vagy a vadzsrajána buddhizmus atyjának is neveznek – hagyta követőire, hogy ennek gyakorlásával akár egy élet alatt is elérhessék a megvilágosodást.

Amennyiben szeretnél hozzájárulni a tűzszertartás felajánlás anyagjaihoz, az alábbiak közül tudsz válogatni: liszt, rizs, lencse, szárazborsó, gyógynövény, szárított gyümölcs, magvak, méz, olaj, tej, szárított virág. Mindegyik alapanyag külön szimbolikával bír, más és más pozitív hatással van az életünkre.

Minden kedves résztvevőnek köszönjük a szeretetteljes együttlétet.
Az idő kicsit hideg volt, de a szívekben annál több volt a Szeretet!

Szombatonként délután 15-16 óra között elsősorban iskolás korú gyerekeknek és érdeklődő szülőknek, felnőtteknek gyógynövény ismertető sétát tartunk. A program ingyenes, de a Varázskert fenntartásáért felajánlást elfogadunk 🙂

<span>%d</span> blogger ezt szereti: