Programok és nyitva tartás

2021 nyári nyitva tartás

Kedves Látogatók!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a Varázskertet 2021 július 3-tól megnyitjuk. A virágzó levendulákban 2021.07.18-ig tudtok gyönyörködni.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is tudtok virágot, olajat , mézet és sok-sok levendulás kézműves terméket vásárolni.

Nyitva tartás a virágzás alatt: Kedd kivételével minden nap 10 – 18 óráig

Szeretettel Marcsi, Feri


Kedves Fotósok!

A Varázskertben esküvői, modell, portré vagy művészi fotók készítésére van lehetőség.

A fotózás díja 6000 Ft /óra előzetes időpont egyeztetéssel, melyet az alábbi telefonszámon tudtok megtenni: +36 30 510 0086.


Készíts saját levendula mézet!

Hozz magaddal egy üveg akác mézet, mellé egy ugyanakkora üres fedeles üveget. A többit közösen a helyszínen folytatjuk …


Gyógynövény ismeretek

Elsősorban iskolás korú gyerekeknek valamint érdeklődő szülőknek, felnőtteknek gyógynövény ismertető sétát tartunk. A program ingyenes.


  • A séta után játokos ismerkedés a növényekkel 🙂


2020-as őszi program

Tűzszertartás – 2020 szeptember 26

A tűzszertartás egy olyan isteni technika, mellyel a külső, belső negatív erőket megszelídíthetjük, kibékíthetjük, transzformálhatjuk. Mindemellett az akadálykeltő hatásokat lecsendesíti az életünkben és erőteljes hatással van spirituális fejlődésünkre. Ezt a módszert Guru Rinpocse ­– akit korunk második Buddhájának vagy a vadzsrajána buddhizmus atyjának is neveznek – hagyta követőire, hogy ennek gyakorlásával akár egy élet alatt is elérhessék a megvilágosodást.

Amennyiben szeretnél hozzájárulni a tűzszertartás felajánlás anyagjaihoz, az alábbiak közül tudsz válogatni: liszt, rizs, lencse, szárazborsó, gyógynövény, szárított gyümölcs, magvak, méz, olaj, tej, szárított virág. Mindegyik alapanyag külön szimbolikával bír, más és más pozitív hatással van az életünkre.

Minden kedves résztvevőnek köszönjük a szeretetteljes együttlétet.
Az idő kicsit hideg volt, de a szívekben annál több volt a Szeretet!

%d blogger ezt szereti: